Jay Z ponovo prevario Beyonce?

Piše: Redakcija

Nakon nekoliko godina šutnje i demantiranja po medijima reper Jay Z2017. godine odlučio je progovoriti o braku s pjevačicom Beyonce Knowles i nevjeri. U intervjuu za “The New York Times”, slavni reper je tada otvorio dušu javnosti o svom privatnom životu, priznajući da je u prošlosti bio nevjeran, ali i otkrivši što je na kraju spasilo njihov brak. Odlazili su čak i na bračne terapije.

-Znate, mnogi bi ljudi jednostavno digli ruke od svega, pa je danas stopa razvoda porasla na nekih 50 posto, samo zato što ne znaju prihvatiti istinu. Najteža je stvar vidjeti bol na licu voljene osobe zbog stvari koju ste napravili i onda se nositi sam sa sobom. Mnogi se ne mogu suočiti sami sa sobom. Ne mogu pogledati u dubinu sebe, stoga je najlakše samo otići. Bili smo u središtu uragana oboje. I bilo je izrazito neugodno. Puno smo razgovarali i uspjeli riješiti sve nesuglasice. Na kraju dana imamo poštovanje jedno prema drugom. Mislim da je ona nevjerojatna – priznao je Jay Z.

Iako se otada činilo kao da su sve nesuglasice i probleme koje su imali – riješili, američkim medijima ponovno kruže priče da je reper nedavno ponovio greške iz prošlosti te da mu Beyonce, ovoga puta, neće oprostiti nevjeru.

-To je očito jače od njega, ne može odoljeti drugim ženama pa je ponovo prevario suprugu. Priča se da je riječ o pjevačici u kasnim 20-tima kojoj je pomogao s muzičkom karijerom. Nekoliko puta su se poslovno susreli, a onda je sve eskaliralo i završili su u krevetu. Sada žali za time – rekao je izvor.

Da li se radi o još jednom traču u nizu, zasada nije poznato.

Izvor:Story

(Dž.S.)

Pročitajte još