Valentinovo u domu Edina i Amre Džeko

Piše: I.J.

Valentinovo, praznik koji slavi emocije, privrženost i zajedničke trenutke na poseban način obilježili su i jedan od najpoznatijih parova u BiH, Edin i Amra Džeko.

U domu našeg legendarnog fudbalera i bh. manekenke, uvijek vlada ljubav i smijeh uz dječiju graju, pa sigurno i ovog dana nije moglo drugačije biti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amra Džeko (@amradzeko)

Naime, par je svoj dom u Rimu ukrasio crvenim balonima u obliku srca, a radost povodom ovog praznika podijelili su sa svojom djecom, praveći i ukrašavajući kolačiće.

 

 

– Zar postoji išta ljepše od ruke u ruci, srca u srcu, duše u duši?! Volim te – ispisano je na jednom od kolača.

Porodica Džeko uživa u svakom zajedničkom trenutku, a nedavno su proslavili mali rođendan najmlađe kćerke Dalie, koja je napunila pet mjeseci.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amra Džeko (@amradzeko)

Amra Džeko četvrto dijete rodila je u septembru prošle godine nakon čega je za naš magazin izjavila da bi voljela roditi i peto.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti