Kylie Minogue priprema vjenčanje u tajnosti

Piše: Redakcija

Slavna pjevačica Kylie Minogue planira se udati za svoga zaručnika Paula Solomonsau rodnoj Australiji. Nedavno su 52-godišnja Kylie i 46-godišnji Paul, kreativni direktor britanskog izdanja magazina GQ, doputovali u Melbourne, gdje bi se navodno skromno vjenčanje trebalo održati.

Zaruke Kylie Minogue i Paula Solomonsa nedavno je potvrdila njegova oduševljena pomajka, a iako je glasnogovornik pop zvijezde demantirao da je zaručena, sve su glasnija šuškanja da Kylie skriva još jednu veliku tajnu – onu o pripremama za vjenčanje u svojoj rodnoj Australiji.

U Melbourneu žive njeni roditelji, a Kylie je uvijek govorila kako će, kad se to jednog dana dogodi, do oltara doći u prisutnosti bliskih prijatelja i članova obitelji. Njena mlađa sestra, 49-godišnja Dannii, s kojom je jako bliska, bit će joj kuma. Prošle sedmice sestre su viđene u zabavnom kompleksu Crown Melbourne, u kojemu su i brojne luksuzne trgovine, pa se špekulira kako su možda bile u potrazi za Kylienom vjenčanicom.

Kylie i Paul u vezi su od 2018. godine, navodno su potajno zaručeni već nekoliko mjeseci, a tajnu je nedavno slučajno odala pjevačica i glumica Billie Piper u razgovoru za britanski Elle. Nakon toga je Paulova pomajka Gloria kazala za MailOnline da je oduševljena i uzbuđena planovima za vjenčanje, a kazala je i da joj se Kylie jako sviđa, ali da ne može ništa više reći jer poštuje njihovu privatnost. Njeni se obožavatelji nadaju da je Paul onaj pravi.

Izvor:tportal.hr

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti