Velika promjena u životu Bože Vreće

Piše: Dž. S.

Poznati bh. umjetnik, interpretator i autor sevdalinki Božo Vrećo  velikom promjenom iznenadio je sve. Naime, on je objavio  fotografiju na svom Instagram profilu i oduševio pratitelje novim outfitom i frizurom.

Nesvakidašnje izdanje Bože privuklo je veliku pažnju, te su mu tako mnogi uputili samo pozitivne komentare za novi izgled. Na sebi je imao plavi sako, naočale, a kosu je podigao u rep.

-Sunčani dani, plavi „Delon“ sako sa duplim kopčanjem  i brilijantin – napisao je bh. umjetnik u opisu  fotke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)


„Ljepotan jao“, „Raskoš“, „Bole mnogo si lijep“, „Obaraš s nogu, taj spoj elegancije i ljepote“, Jako te je lijepo vidjeti u tom outfitu“, „Prelijep“, „Jako otmjeno“ – samo su neki od komentara na njegovu objavu.

Inače, Božo je samouk, nikada nije išao na časove pjevanja, niti je svirao instrumente, a glas vježba tako što prati instrukcije na internetu. Sa 27 godina se odlučio za sevdalinke jer se na taj način poistovjećuje sa njenim junacima koji bi zbog ljubavi pretrpjeli sva stradanja. Odrastao je sa mnogo emocionalnih ožiljaka i neprihvatanja u provincijskoj sredini.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti