Imala 3 carska reza: Jelena otkrila tajnu uskog struka i trbušnjaka

Piše: Redakcija

 

Jelena Karleuša je često na meti kritika zbog toga što navodno svoju liniju na fotografijama sređuje u Photoshopu. I dalje joj stižu brojni komentari da je nemoguće da tako dobro izgleda.

Ona je odlučila da otkrije pratiteljima tajnu svog ravnog stomaka, uskog struka i trbušnjaka. Fotografirala se ispred ogledala i pokazala steznik, koji redovno nosi.

– Mnogi me godinama pitaju kako imam tako ravan i zategnut stomak, izražene stomačne mišiće i mali obim struka. Tajna je u stezniku koji nosim svaki dan, nekad i noću, često ispod garderobe… Redovnim nošenjem i “treniranjem” vašeg struka ovim steznikom topite masne naslage i drastično smanjujete obim struka, skupljate opuštene mišiće, smanjujete osjećaj gladi, popravljate držanje kičme. Preporučujem svakoj ženi, pogotovo onima koje se goje u predjelu stomaka, porodiljama i ženama koje treniraju. Imala sam tri carska reza, da tri, rodila dvoje djece, operisala slijepo crijevo (prednji zid stomaka mi je veoma oslabljen), ne vježbam i ovaj steznik mi je puno pomogao. Naravno, opet ću napomenuti da se ja izuzetno zdravo hranim, da sam vegetarijanac, da ne jedem slatkiše i da uz pomoć mog nutricioniste držim tijelo “pod kontrolom”. Molim vas hranite se zdravo, smatram da meso i mliječni proizvodi ne čine dobro našem tijelu, koži, kosi… Ako niste primijetili, svi vegetarijanci imaju divnu kožu i izgledaju bar 10 godina mlađe… Njegujte svoje tijelo i cijenite svoje zdravlje. Sve počinje od onoga što unosimo u sebe i od stanja svijesti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

(Dž.S.)

Pročitajte još