Nakon što je prekinula zaruke: J.Lo s Benom Affleckom otišla na romantično putovanje

Piše: Redakcija

Twitter

Nakon što je prekinula zaruke s Alexom Rodriguezom, Jennifer Lopez viđena je u društvu glumca i bivšeg zaručnika Bena Afflecka. Prema pisanju Daily Maila, zajedno su otišli na romantično putovanje u Montanu, gdje se nalazi Affleckova vikendica.

Paparazzi su ih uhvatili kako sjede jedno do drugog u automobilu, a izvori bliski paru za spomenuti medij tvrde kako je Affleck već nekoliko puta prenoćio u Lopezinoj vili u Los Angelesu.

Fotografija je nastala na njihovom povratku iz Montane u Los Angles, a izvori su također naveli i da su Lopez i Affleck u Montani proveli čak sedam dana i da su bili sami.


Lopez i Affleck zaručili su se 2002. godine, ali su godinu dana nakon otkazali vjenčanje, da bi u konačnici 2004. godine objavili prekid dugogodišnje veze.

Izvor:Index

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti