Kendall Jenner ljubi NBA košarkaša

Piše: Redakcija

Manekenka Kendall Jenner, jedna od sestara iz klana Kardashian-Jenner godinama unazad svoj privatni život, koliko toliko, čuva daleko od očiju javnosti. Za razliku od ostalih sestara, Kendall ne eksponira svaku svoju ljubavnu vezu.

Naime, izgleda da se u njenom ljubavnom gnijezdu nešto ‘opasno kuha’ s obzirom na to da je na svojim društvenim mrežama potvrdila šuškanja o vezi s NBA košarkašem Devinom Bookerom. Iako je par prvi put uhvaćen u aprilu, Kendal i Devin nisu nikada niti potvrdili niti demantirali navode, ali izvor blizak paru potvrdio je kako je njihov odnos u posljednje vrijeme sve ozbiljniji pa su odlučili svoju ljubav podijeliti s milionima obožavatelja širom svijeta.

-Njihova veza uspijeva jer su oboje opušteni. Kendall voli vrijeme za sebe i svoju obitelj te je njezin raspored jako užurban, no Devin ima razumijevanja za to’ – rekao je izvor blizak paru.

Inače, košarkaš je prije Kendall ljubio bivšu najbolju prijateljicu Kylie Jenner, Jordyn Wood koja je na ratnoj nozi s najpoznatijim sestrama na svijetu s obzirom na to da se prije dvije godine spetljala s Tristanom Thompsonom, tadašnjim dečkom Khloe Kardashian.

Izvor:story.hr

(Dž.S.)

 

Pročitajte još