U dom Michaela Douglasa morala intervenirati policija i Hitna pomoć

Piše: Redakcija

Već neko vrijeme se piše kako slavni glumac Michael Douglas ima problema u braku sa suprugom Catherine Zeta Jones. Ovaj put u njihov dom morala je intervenirati Hitna pomoć i policija, prenosi Magazin In Touch.

Kako se navodi, sve se dogodilo u njihovom domu u Irvingtonu u New Yorku. Prema njihovim riječima, pomoć policije i Hitne pomoći nisu mogli izbjeći.

‘Ljudi unutar kuće bili su zabrinuti za Michaelovo zdravlje jer se ponašao neobično i smatrali su da mu treba ljekarska pomoć’, rekao je neimenovani izvor prije nego što je spomenuo da brak zvijezde sa Catherine kolabira.


Također su primijetili da glumac nije bio u dobrom stanju kada je mentalno stanje u pitanju. Detalje o tome što se tačno dogodilo, mediji još nisu dobili. Nagađa se da je karantena uzrokovana pandemijom Corona virusa uzela danak u njihovoj ljubavi.

O njegovom se stanju pričalo i nedavno, kada su prijatelji postali zabrinuti zbog mogućeg povrataka alkoholu. S obzirom na to da se svojevremeno borio s rakom grla, i bez ovakvih teških situacija, njegovo zdravlje nije u najboljem stanju. Sada su prijatelji zabrinuti kako se ne bi vratio alkoholu, zbog kojeg je 1992. godine morao na odvikavanje.

Iako se sve više govori o bračnim problemima, oni u javnosti i dalje djeluju sretno.


Izvor:story.hr

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti