Nastavak drame: Catherine Zeta-Jones zabrinuta je za supruga

Piše: Redakcija

Prije vjenčanja s 25 godina mlađom suprugom Catherine Zetom-Jones, Michael Douglas priznao je da se podvrgnuo plastičnoj operaciji, tačnije faceliftingu. Lice je zategnuo 2000. godine i od tada, čini se, s povremenim tretmanima pomlađivanja nije stao. Kako sada navode izvori bliski paru, ljekar mu je sugerirao da bi bilo pametno trajno prestati s plastičnim operacijama iz sigurnosnih razloga, jer je u dobi od 76 godina.

Supruga Catherine navodno je zabrinuta jer se Douglas želi podvrgnuti novim operacijama zatezanja lica, dok ga ona potiče da prihvati prirodno starenje, ali uzalud. Upućeni kažu da je Douglas ‘definitivno svjestan svojih godina i pokušava ih prikriti noseći kape i košulje s ovratnikom.’

Glumica je ipak donedavno tvrdila kako se njenom licu nikada nije približio estetski hirurg, te da nikada nije koristila botoks. Tajna njene mladolikosti je, kako tvrdi, ulje argana i puno vode koju pije. ‘Ako vas operacije čine sretnim, tko sam ja da kažem da je to pogrešno’, izjavila je svojedobno, a sada se boji da bi daljnje operacije njenom suprugu mogle naškoditi.

Prema pisanju američkih medija, Michael se posljednjih dana ne osjeća dobro pa je tako nedavno u njihovom domu u Irvingtonu u New Yorku bila potrebna pomoć policije i Hitne pomoći. Ljudi unutar kuće bili su zabrinuti za Michaelovo zdravlje jer se ponašao neobično i smatrali su da mu treba ljekarska pomoć. S obzirom na to da se svojevremeno borio s rakom grla, i bez ovakvih teških situacija, njegovo zdravlje nije u najboljem stanju. Sada su prijatelji zabrinuti kako se ne bi vratio alkoholu, zbog kojeg je 1992. morao na odvikavanje.

Izvor:story

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti