Problemi u vezi: Jeniffer želi promijeniti Bena?

Piše: Redakcija

Jennifer Lopez i Ben Affleck konačno su, prije dvije sedmice, uhvaćeni u ljubavnom zanosu i tako potvrdili višemjesečna nagađanja o njihovoj obnovljenoj ljubavnoj vezi.

Iako su već nekoliko puta uhvaćeni na istim lokacijama, paparazzi nikada nisu snimili intimne dodire ili poljupce između holivudskih zvijezda – sve do tada. Koliko je jedna od najpoznatijih žena na svijetu sretna govori i osmijeh na licu kojeg posljednjih tjedana ne skida, a to su primijetili i brojni obožavatelji koji su s oduševljenjem prihvatili vijest o pomirenju. Ipak, sada se piše kako bi se mogli pojaviti prvi problemi.

Ovosedmično izdanje National Enquirera izvještava, između ostalog, o prvim mogućim problemima u nedavno započetoj vezi Jennifer i Bena. Prema tabloidu, pjevačica i glumica je sretnija nego ikad prije, ali ima popis njegovih loših navika koje želi promijeniti.

‘Rekla mu je da mora prestati pušiti, i to što prije. Jen je vrlo čista i svjesna kakvoće zraka i ne sviđa joj se miris koji se prilijepi za sve, osim toga mrlja zube i ne želi da pepeljare leže uokolo’, samo je jedan od problema, od kojih se čovjek inače jako teško odvikne – pogotovo ako to sam ne želi.

Uz to, smeta joj i njegova tetovaža feniksa na leđima. ‘Nagovara da skine to laserom’, istaknuo je insajder pa dodao da ima još jedna navika koju mu želi usaditi u život. Riječ je o vježbanju, koje J. Lo prakticira svakodnevno. ‘Želi da Ben slijedi njen strogi režim i odrekne se junk fooda, slatkiša i ledene kafe. Ben daje sve od sebe, ali je to prevelika promjena životnog stila, i šali se da je Jen više general, nego li djevojka.

Sve ovo stiže dok se par navodno priprema za useljenje. ‘Jen voli stvari uredne i ako će živjeti zajedno, što oboje žele, to mora biti po njezinom. Jen je vrlo osobita u pogledu načina na koji stvari izgledaju i mirišu, a žena poput nje vjerojatno misli da može promijeniti stvari koje joj se ne sviđaju’, riječi su anonimnog izvora, a sada je samo pitanje hoće li Ben sve ovo moći podnijeti.

Izvor:story

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti