Marija Šerifović na strogoj dijeti: U 7 dana izgubila tri kilograma, ovo je njen jelovnik bez gladovanja

Piše: Redakcija

Srbijanska pjevačica Marija Šerifović ponosno je objavila drastičnu promjenu izgleda za koju je zaslužna njena nutricionistkinja. Omiljena pjevačica je naime smršala gotovo tri kilograma u samo sedmicu dana zahvaljujući dijeti koju joj je odredila nutricionistikinja. Plan prehrane koji je slijedila kako bi došla do cilja sastojao se od salata, mladog sira, tune i bijelog mesa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marija Serifovic (@serifovic)

-Ovo je plan prehrane koji odgovara mojoj kilaži i krvnoj grupi, a svako sebi treba pronaći odgovarajući plan. Sedam dana ću se zdravo hraniti, stvarno se nadam da neću prekršiti dijetu. Zeleni čaj je obavezan i to je nešto čime započinjem dan, rekla je Marija.

U samo sedam dana Marija je uspjela izgubiti 2,8 kilograma.

-To je veliki uspjeh, naravno možda je moglo i bolje, ali je svakako dobar rezultat. Nemojte se nadati da će svake sedmice biti ovako, jer u startu dolazi do izbacivanja viška tekućine i štetnih tvari, zaključila je pjevačica prezadovoljna prvim rezultatima svoje dijete.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marija Serifovic (@serifovic)

Marija inače ne voli dijeliti detalje iz svog privatnog života, pa je tako i njen ljubavni status česta tema u medijima, ali je zato svoj put prema uspješnom gubitku kilograma rado podijelila s obožavateljima.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti