Beckham pustio suzu na sinovoj svadbi, poklonio mu vintage Jaguara od 500.000 dolara

Piše: Azra

Brooklyn Beckham ovog je vikenda oženio Nicolu Peltz. Na “vjenčanju godine” govor je držao Brooklynov otac, penzionisani nogometaš David Beckham.

The Sun piše kako je Davidov govor trajao otprilike pet minuta, a dok se prisjećao sinova rođenja, Beckham je pustio suzu. Ispričao je kako je spavao na podu bolnice, držeći vrata zatvorena jer nikoga nije želio pustiti da uđe. David je navodno morao stati kako bi udahnuo i pribrao se, a potom se osvrnuo i na Nicol.

– Toliko te volimo. Uzbuđeni smo što ćeš biti dio porodice, rekao je. Inače, Beckham je supružnicima kao vjenčani dar poklonio Jaguara iz 1954. godine čija je cijena 500.000 dolara.

Podsjećamo, par je izrekao sudbonosno “da” na Palm Beachu na Floridi, a održane su dvije svadbene ceremonije – jedna židovska i jedna katolička zbog toga što su njihove porodice različite vjere, prenosi Daily Mail. Troškove raskošnog vjenčanja, koje je prema izvorima bliskima paru koštalo više od 15 miliona funti, platio je Brooklynov punac, milijarder Nelson Peltz.

Strani mediji pišu kako su David i Victoria platili usluge DJ-a Fata Tonyja, koji je doletio iz Londona kako bi zabavljao uzvanike, a pjevač Marc Anthony, bivši suprug Jennifer Lopez, također je besplatno nastupio na vjenčanju, iz usluge svome prijatelju Davidu Beckhamu.

Nicola i Brooklyn prethodno su potpisali predbračni ugovor.

Izvor: index.hr

Pročitajte još