Sin Slađane Mandić proslavio 8. rođendan, zavirite na njegovu rođendansku zabavu

Piše: S.P.

Sin poznate pjevačice Slađane Mandić, Kan, prije dva dana je proslavio osmi rođendan. Ponosna mama je tim povodom na Instagramu podijelila fotografije s proslave koja je upriličena na Trebeviću.

Uz Kanove bližnje članove porodice, proslavi su prisustvovali njegovi brojni drugari i drugarice.

– Rođendan maminog života! Moj Nano, moja ljubav, napisala je pjevačica u opisu fotografija.

Slađana je u nedavnom intervjuu za naš magazin kazala da od svih postignuća najviše se ponosi što se ostvarila u ulozi majke dva puta.

– Imam dva prekrasna dječaka i to je poenta života i nešto najljepše u životu svake žene. Sve ostalo dolazi poslije toga. Naravno, da bi bila dobra majka i uspješna i žena i supruga, moram biti sretna i zadovoljna, ostvarena, tako da je tu moj posao kao moja ljubav, to ide jedno s drugim, ali djeca su najveća kruna i najveći uspjeh mog života.

Česti nastupi, gostovanja, probe, a uz sve to i porodica. Pitali smo je koliko je teško uskladiti porodični život i muzičku karijeru.

– Nekad jako teško, nekad uspješno. Sve zavisi od dana, od obaveza, od zdravlja, raspoloženja, doba godine, ma od milion faktora. Kad su bolesna djeca, onda cijeli svijet staje. A ovo je posao koji ne smije da staje. Uvijek ima raznih uspona i padova, treba biti samo jak u glavi, čvrstog karaktera, što ja jesam i još uspijevam odoljeti stresu i svim nedaćama koje donosi ovaj posao. Nisam poročna. Trudim se da ostanem pribrana i izguram sve prepreke – otkriva pjevačica.

Pročitajte još