Sin Željka Bebeka nevjerovatno podsjeća na oca iz mlađih dana

Piše: Redakcija

03.12.2019.,Split-Zeljko Bebek u drustvu sina najavio koncert u Spaladium Areni 21. prosinca.
Photo:Ivo Cagalj/PIXSELL

Željko Bebek ovog mjeseca održati će još jedan spektakularan koncert. Ovog puta u pjeva u Splitu, a naglasak je stavio i na svoj bend čiji je član i njegov sin Zvonimir.

– Koncert u Spaladium Areni će mi biti najdraži u mojoj solo karijeri. Utoliko draži što ću nastupiti i sa svojim sinom – rekao je Bebek.

Osim što kao otac i Zvonimir ima talenta za muziku, fizička sličnost između njih dvojice je nevjerovatna. Željkov sin zaista podsjeća na oca iz mlađih dana. 

Photo:Ivo Cagalj/PIXSELL

– Vjerovatno svaki otac uživa u uspjehu svoje djece, ali svaki čovjek koji je muzičar, a ima djecu, mašta o tome da će mu neko dijete reći: „E, idem i ja tvojim stopama“. Ja sam tu nadu već bio izgubio, moja najstarija kćerka odlično pjeva, ali nikakvog interesa za neko nastupanje nema, srednja kćerka nije ni htjela pjevati, a sin je bio okrenut ka sportu. Pomirio sam se s tim, neka radi šta voli, a sada, vidite, bolje od mene svira gitaru. Najmlađa Katarina svira klavir – rekao je Željko u velikom intervjuu za “Azru”.

Cijeli intervju sa Željkom čitajte ovdje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti