Aida Feraget objasnila zašto je Nole car!

Piše: Redakcija

Aida Feraget, savjetnica za komunikacije i aktivistica za prava marginiliziranih grupa u našem društvu, na Instagramu je na upečatljiv način objasnila zašto je najbolji teniser svijeta koji je ovih dana pohodio visočke piramide, Novak Đoković – car!

– Kažu da se, a uvjerila sam se u to i kroz iskustvo majčinstva, najbolje vaspitava sopstvenim primjerom. Pa evo topla preporuka za sve pametnice, eksperte, kritičare Novaka Đokovića, hajte vi prvo postignite u svojoj karijeri sve što je on u svojoj, pa će on onda skontati koliko nema pojma i koliko ste vi u pravu. Onomad, dok sam radila za jednu britansku fondaciju koja se bavi zaštitom pasa, Đoković je tokom učešća na Vimbldonu, sa suprugom i psom posjetio sklonište za pse blizu Londona. Kao rezultat te jedne posjete i medijske popraćenosti iste, britanska fondacija je zabilježila ogroman priliv sredstava od donacija kao i povećan broj zahtjeva za udomljavanje pasa. To je Đoković! I to je za apsolutno poštovanje. I zato je on CAR!

Jede li Đoković meso, meditira li, vizualizira li, kupa li se hladnom ili toplom vodom, kome je dao sopstveni novac, ko mu ima i šta u cekeru nosa, gdje ide i s kim se druži je samo njegova stvar. I dokle god ga sopstvenim primjerom ne demantirate, svi vi koji imate aman da mu se nagovorite što je posjetio Visoko i piramide i tamo meditirao ste samo izvor šuplje. A Đoković i dalje car – napisala je Feraget.

Aida Feraget uvijek bez dlake na jeziku

Podsjetimo, Đoković je tri dana uživao u Visokom gdje ga je ugostio njegov veliki prijatelj istraživač Semir Osmanagić i na taj način najbolji teniser svijeta napravio ogromnu promociju naše zemlje. Đoković je oduševio i divu sevdaha Hanku Paldum koja je došla u Visoko da mu otpjeva omiljenu pjesmu “Crne kose”.

Pročitajte još