Sve se promijenilo: Zbog pandemije Corona virusa, glumica postala prodavačica

Piše: Preuzeti tekst

 

Sarah Jessica Parker u intervjuu za novo izdanje časopisa “Town & Country” progovorila je o snazi ​​i duhu New Yorka, koji se uslijed pandemije Corona virusa našao u velikim problemima, baš kao i ostatak svijeta.

Američka glumica, najpoznatija je u hit seriji “Seks i grad”, kaže kako je masovni egzodus dobrostojećih Njujorčana ostavio lokalne firme u mukama.

-Ljudi koji su bogati, svi oni koji su postigli veliki uspjeh u Njujorku, sad imaju obavezu da pomognu zajednici da ozdravi – i kulturno i ekonomski. To duguju gradu, moraju da reinvestiraju u njega, moraju da se vrate kući i ponovo upoznaju grad koji im je sad očito nepoznat. Vaši omiljeni restorani i prodavnice jedva čekaju da im se vratite. Nemojte zaboraviti da ova pandemija nije zaustavila račune, a obrti i firme ne mogu da zadrže zaposlene ako se vi ne vratite kući. Oni moraju da osjete našu prisutnost, potrebna im je naša finansijska potpora kako bi uopće ostali otvoreni. Da bi naš grad izgledao poznato i funkcionirao na način na koji ste navikli, morate da se vratite kući – izjavila je Parker.

Popularna glumica, koja je i vlasnica linije modnih dodataka SJP Collection, na sopstvenoj koži osjetila je kako se poslovanje promijenilo tokom krize uzrokovane virusom covid-19.

-Borili smo se tokom lockdauna, ali zadržali smo sve zaposlene, svi imaju zdravstveno osiguranje i rade. Imali smo sjajnih dana, ali bilo je i kriznih situacija. Sve u svemu, moj omiljeni dio posla jeste da budem na podu s kupcima, donosim im cipele, učim o njihovim životima… Da, nisam samo šefica, nego i prodavačica! A s obzirom na to da imamo i virtualnu kupovinu, sve narudžbine južno od 54. ulice lično dostavljam kupcima i istinski uživam u tome. Volim taj intiman pristup, cijenim bliskost koju imam sa svojim mušterijama”, otkrila je Sarah Jessica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SJP (@sarahjessicaparker)


Izvor: CDM

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti