Sedam godina bez Paula Walkera: Kćerka se emotivnom objavom prisjetila svog oca

Piše: Preuzeti tekst

Na današnji dan prije tačno sedam godina slavni glumac Paul Walker nažalost je preminuo na suvozačevom mjestu Porschea Carrere, zadnjeg dana u novembru, 2013., u nesreći koja je bila toliko strašna da je izgledala kao filmska scena iz Brzih i žestokih. Od siline udarca u rasvjetni stup, došlo je do velike eksplozije i buktinja je u trenu progutala automobil u kojem su se nalazili 40-godišnji glumac i njegov prijatelj. Vatrogasci nisu ništa mogli učiniti. Obojica su na mjestu izgubila život. Kasnije se saznalo da je dvojac u garaži popravljao automobil koji se stalno gasio pa su se zbog kvara, kako bi testirali Porsche, odlučili provozati. 

Sunčan kalifornijski dan pretvorio se u tragediju za brojne Walkerove obožavatelje i njegovu porodicu, posebno Meadow, Paulovu 15-godišnju kćer koju je glumac dobio 1998., kad mu je bilo 25 godina.

Iako veza s mamom djevojčice Rebecce Soteros koja mu je bila ljubav još od tinejdžerskih dana nije uspjela preživjeti izazove roditeljstva,  bila je savršena. Paul je bio potpuno prisutan u Meadowinom životu i obožavali su se, a javnost je uživala gledati koliko tata voli svoju kćer i ona njega.

Meadow je izrasla u prekrasnu mladu ženu. Živi s majkom na Havajima, a ponekad na društvenim mrežama objavi fotografiju s ocem kojeg je smatrala svojim najboljim prijateljem.

I ovaj put na Instagramu je objavila sliku iz djetinjstva gdje se vidi kako ona i njen tata spavaju.

– Glup dan za pamćenje u tugi. Današnja proslava ljubavi i sreće koju si donio svijetu. Evo fotografije kako mojnajbolji prijatelji i ja drijemamo – napisala je Meadow.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Meadow Walker (@meadowwalker)


Izvor: Telegraf.rs

 

 

Pročitajte još