Berguzar i Halit konačno zajedno: Ekskluzivni intervju pod maskama

Piše: M. K.

Nakon duže vremena jedan od najpopularnijih turskih glumačkih parova Berguzar Korel i Halit Ergenc pojavili su se zajedno u javnosti prije tri dana, a čak su ih turski novinari na ulici uspjeli i intervjuirati. Prvo „kamera “Magazine Linea” uhvatila glumicu, kod nas posebno omiljenu po ulozi Šeherzade iz serije „1001 noć“, dok je čekala supruga, na našim prostorima najpoznatijeg po ulozi Sulejmana Veličanstvenog,  a uskoro joj se pridružio i Halit.

Sudeći po osmjesima slavnog para koji su primjetni i pored zaštitnih maski koje nose pridržavajući se epidemioloških mjera, čini se da su glasine od prije nekoliko mjeseci o navodnim bračnim problemima ipak bile dezinformacije ili su eventualne razmirice prevaziđene.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Halit Bergüzar❤️ (@halit_berguzar_ergenc)

Kako prenosi turska TV 100, u ovom ekskluzivnom intervjuu glumci su ispričali i kako provode vrijeme tokom pandemije. Otkrili su da kondiciju održavaju zajedno šetajući u šumi.

Halit je potvrdio da je njihov brak sretan i da jako vode računa o zaštiti od Corona vuirusa. Rekao je i da čita nove scenarije za seriju „Babil“ u kojoj glumi, vodeći računa o pridržavanju svih mjera protiv Covida, dok je Berguzar  imala pripreme za jednu pozorišnu predstavu „Djevojke i dječaci“. No, izjavila je da nije željela ići na set dok traje pandemija.

Kako je u martu ove godine rodila drugog sina Hana, ispričala je i da stariji sin Ali puno pomaže u njezi mlađeg brata.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti