Sara Bero: Realna slika mog života je ova žena, mama s troje djece bez šminke i luksuza

Piše: Redakcija

 

Sa samo 20 godina Sara Bero, do tada bezbrižna djevojka iz Podgorice, rodila je kćerke blizanke. Njenu sreću na tren je zaustavila činjenica da obje djevojčice imaju Down sindrom. Saru to nije pokolebalo nego ih je na svoju ruku izvela iz bolnice i uz podršku roditelja prevazišla prve teške prepreke koje su ih dočekale na putu.  Sara je dobila epitet majka hrabrost, jer je svoju ulogu u borbi i sa sobom i sa svijetom shvatila krajnje ozbiljno.

Učinila je male korake za ostale, a velike za djecu s poteškoćama u razvoju, postala je predsjednica prvog udruženja djece i omladine s Down sindromom u Crnoj Gori.

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa svoje 3 kćerkice.  Kako je napisala u svojoj objavi, unazad nekoliko mjeseci dobija savjete kakve slike treba postavljati na društvenim mrežama.

-Nekoliko mjeseci unazad dobijam savjete kakve slike treba da izbacam.. Slike trebaju da budu “profi” da imaju priču da unajmim fotografa da slika moj savršen zivot! Savršen ? Ne znam ko to od nas ima savršen zivot?
Savršen je samo na Instagramu to je mjesto gdje smo svi savršeni i gdje je sve savršeno..
Niste tu zato što sam savršena bez mana,istina je da i ja imam svoje mane na kojima radim i trudim da ih suzbijem.
U svom savršentvu oko mene jedna jedina realna slika moga zivota je ova.. Mama sa troje djece bez šminke luksuza kao većina mama danas. E upravo je i moj instragram profil kao svaki profil svake druge žene. Instragram,niti ijedna druga društvena mreža nas ne čini boljim ljudim – stoji u opisu slike.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sara_Bero (@sara_irma_ilda_ina)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti