Božina želja se ispunila, mama je izašla iz bolnice

Piše: Dž. S.

Princ sevdaha Božo Vrećo, jedinstveni umjetnik na balkanskim prostorima, objavio je na Instagramu lijepe vijesti. Naime, Božina želja se ispunila, jer je njegova majka izašla iz bolnice. On se zahvalio svim dobrim ljudima koji su bili uz njega u ovom teškom periodu.

– Samo da vam nešto kažem, moja Božićna želja se ispunila, majčica danas izašla iz bolnice, hrabra moja srna, umiljava se na mom ramenu, poželjela me, pa mi stiska ruku da vidim da je snažna, a ja je ljubim niz hodnike i kroz sve te liftove i labirinte, poneka suza se otkotrlja, ali neka je, to duša sretna sija jer mi je živa i diše i šapuće i korača svojim hitrim svilenim korakom, hvala svima vama dobri moji jer su i vaše molitve i dobre čiste misli utjecale na to da je moja srna u mom, voljenom zagrljaju danas. Sve je lakše kad je doma, u našem gnijezdu ljubavi! Bože Hvala Ti! -napisao je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)


Božo je dobio brojne komentare na svoju objavu.

„Bravo“, „Hvala Bogu“, O Bože suze radosnice mi liju“, „Predivno“, „Ljubav“, samo su neki od komentara.

Podsjećamo, bh. interpretator sevdalinki, nedavno je sve izenadio objavom na društvenim mrežama, da mu majka Mila boluje od karcinoma.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti