Božo Vrećo objavio video kako razvija krompirušu, komentirao i burek

Piše: M. K.

Dok  Božo Vrećo  ovih dana svu pažnju usmjerava ka liječenju majke, koja, nažalost, boluje od karcinoma, ovaj jedinstveni umjetnik i interpretator sevdalinki, ostaje vjeran i svojim kulinarskim umijećima koja često dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama. Vrećo je objavio najnoviji  snimak kako razvija pitu vještinom na kojoj mu mogu pozavidjeti i mnoge iskusne domaćice.

-Ja rasukah moju d best krompirušu, sad se već peče, a vi kako ste?! 💛 – napisao je Vrećo uz video.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vreco Bozo (@bozovreco)

Naravno, dobio je stotine lajkova i pohvala u komentarima, a na jednu od opaski da bi trebalo dodati i malo mesa jer „burek je burek“,  Božo je odgovorio: „Mi ne jedemo meso, neka hvala!“

„Razvijaš bolje nego neke žene. Svaka čast!“; „Za sve te majka rodila.“; „Nakon tvoje pjesme, najviše volim gledati kako razvlačiš jufke za krumpirušu. Oduševljena sam. Moj naklon💞 Dobar tek💞“, samo su neki od komplimenata koji su se redali.

Ubrzo nakon videa Božo je objavio i sliku pečene krompiruše koja je tek izazvala oduševljenje.

-I gotovaaaa moja krompiruša! Bujrum drugari❤️Uh kako miriše – poručio je Vrećo i dobio sve pohvale za savršeno napravljen ručak.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vreco Bozo (@bozovreco)

Inače, njegovoj majci podrška i poruke za brzo ozdravljenje stižu sa svih strana. Prije pet dana Vrećo je obavijestio svoje fanove da mu će majka biti operisana ovoga mjeseca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vreco Bozo (@bozovreco)

-Ljubim moju srnu i čuvam i mirišem joj dušu.Operacija je ovaj mjesec, oko prvog Božića koji dolazi, a mi, mi smo hrabri i idemo skupa, ruka u ruci kroz sve, ljubav koju dobija najveći je lijek, moja najvoljenija majčica!Hvala vam svima mili moji na beskrajnoj ljubavi i pažnji koju šaljete…- napisao je Božo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti