Bivši ljubavnik princeze Diane nakon 25 godina otkrio njenu najveću tajnu

Piše: Preuzeti tekst

Bivši ljubavnik princeze Diane, ugledni kardiohirurg Hasnat Khan, bio je njena najveća ljubav, tvrde upućeni. On ju je najbolje poznavao i volio je kao da nije princeza. Tačno je 25 godina prošlo otkako je princeza Diana dala BBC-ju intervju za koji se smatra da je promijenio historiju. Tada se voljena Lejdi Di prvi put ogolila pred milionima u razgovoru s uglednim novinarem ove medijske kuće Martinom Bashirom.

Hasnat Khan, koji je vezu s Dianom započeo 1995. godine, prije nego što se princeza zvanično razvela od princa Charlesa,  sada je prvi put progovorio o ovoj temi i istakao da je Bashar izmanipulirao princezu u čuvenom intervjuu za “Panoramu”.

U decembru  je BBC optužen za lažiranje dokumenata kako bi osigurao razgovor s princezom, a sada doktor Khan tvrdi kako je Bashir Dianu iskoristio.

– Jedna od njenih najatraktivnijih osobina bila je ranjivost. Iz tog razloga je Diana toliko privukla javnost. Kasnije sam shvatio i da je Martin prozreo tu njenu osobinu i iskoristio je – rekao je Khan za Daily mail.

– Bio je vrlo uvjerljiv s Dianom. Trik je bio u tome što je  bio vrlo ugledan novinar i čak vrlo pobožan. Ali napunio joj je glavu smećem -rekao je Khan, koji je poznat po nevolljnom istupanju u javnosti i vrlo privatnom životu.

Bivši ljubavnik princeze Diane tvrdi da su bili srodne duše

Intervju je imao toliko veliki utjecaj na princezu da je poslije razgovora sa Bashirom počela da vjeruje da je princ Charles imao aferu sa dadiljom njihovih sinova.  Bliska prijateljica princeze Diane, Rosa Monkton istakla je da vjeruje da je BBC-jev intervju doprinio preranoj smrti princeze.

Hasnat Khan i Diana su vezu započeli krajem ljeta 1995. godine, a okončali su je dvije godine kasnije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aslı Watson (@call_me_mumsy)


Izvor: Story

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti