Emina Jahović danas slavi 39. rođendan

Piše: Redakcija

Emina Jahović danas slavi svoj 39. rođendan. Popularna pjevačica , još jučer je objavila fotografiju sa svojim pratiteljima i ujedno najavila proslavu istog. Naime, Jahović će proslaviti rođendan uživo na Instagramu. Dobila je brojne čestitke od prijatelja i fanova.

-Sutra u 20 h po lokalnom, a u 22h po turskom vremenu …. proslavit ćemo moj rođendan zajedno dušice… Vi svi…Moje ste sretne zvijezde i ja vas volim – napisala je Emina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Inače, Emina je uprkos pandemiji koja je ove godine svima poremetila planove uspjela lansirati svoju kozmetičku kolekciju, koja je naišla na sjajne kritike u Srbiji i Turskoj, gdje se prodaje. Godinama živi na relaciji Beograd-Istanbul, a kako za sebe voli da kaže, obožava da radi i u svakom poslu uživa.

Podsjetimo, Emina se 2018. godine razvela od Mustafe Sandala, sa kojim ima sinove Jamana i Javuza, a razvod je teško podnijela.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti