Bivša žena turskog zavodnika na meti kritika, jer je loša majka

Piše: Preuzeti tekst

 

 

Nekoliko puta pokušali su demantirati navode o razvodu – ali bezuspješno. Naime, brak 48-godišnjeg glumca Özcana Deniza i njegove 20 godina mlađe, sada već bivše supruge Feyze Aktan ipak nije preživio ‘buru’, pa se tako pretprošle godine par razveo, i to nakon samo 15 mjeseci braka. Nekadašnja velika ljubav nedavno je epilog dobila na sudu. Naime, Feyze je zvijezdu ‘Istanbulske nevjeste’ tužila za tjelesno zlostavljanje, a ako ga sud proglasi krivim, mogao bi ‘odležati’ i 13 i po godina. S druge strane, on nju optužuje kako nikad nije bila dobra majka njihovom dvogodišnjem sinu Kuzeyju. Sada se u priču uključila i Özcanova sestra Sibel Semirci, koja je stala u obranu brata i”‘popljuvala”ju je.

Naime, na svome Instagram profilu, govoreći o Feyze, Sibel, kozmetičarka i šminkerica, nije štedjela riječi te je potvrdila navode svoga brata kako je glumica – loša majka. Rekla je kako je glumica alkoholičarka, da konzumira ogromne količine duhana te da većinu vremena provodi ispijajući kafe s prijateljima.

Međutim, tu nije kraj ‘ocrnjivanju’. Sibel je otkrila i kako je Feyze jednom prilikom izazvala i požar u obiteljskoj kući, a prisjetila se i incidenta kada je glumica svom sinčiću obojila kosu u – narančastu boju. Dodala je i kako smatra da maleni Kuzey zaostaje za vršnjacima te da ne jede ništa osim kolača, čipsa i čokolade.

-Je li moguće da se majkom smatra osoba koja rodi dijete, a nakon toga cijelog života ne mari za njega? –  zaključila je sestra miljenika žena.

Inače, prije nekoliko dana Özcan je dobio sudsku zabranu prilaska bivšoj supruzi zbog optužbi za tjelesno zlostavljanje, a odredba vrijedi dva mjeseca. U pitanju je standardna procedura te je, pišu tamošnji mediji, taj ‘potez’ bio očekivan. O ishodu suđenja, tvrde dalje, ovisi puno toga, uključujući i karijeru markantnog glumca. Naime, uskoro bi se trebao pojaviti u novoj seriji pod nazivom ‘Seni Cok Bekledim’, međutim, ukoliko bude osuđen za zlostavljanje supruge, to bi moglo doći ‘pod znak pitanja’.

Izvor: Story

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti