Tanja Đurović proslavila 40. rođendan: Sada je sve na svom mjestu i sada ću da uživam u njima

Piše: Dž. S.

Poznato TV lice Tanja S. Đurović, jučer je proslavila svoj 40. rođendan. Na Instagramu je objavila  fotografiju sa pratiteljima i zahvalila najmilijima na ljubavi i sreći koju svakodnevno dobiva od njih.

-Ovo je mojih 40! Dobro mi došle!! Sada je sve na svom mjestu i sada ću da uživam u njima!! Hvala mojim najmilijim na ljubavi i sreći koju svakodnevno dobijam od njih!! Mom @delibasicdario što zna kako napraviti za mene savršenstvo i kako me voljeti,mom @andrej.rudan koji zna da me još drzi zapetu kao da mi je 26 i koji me voli na nemoguć način najviše,mojoj @_tarolina_23 bez koje je svaki dan nezamisliv jer ona je oličenje dobrote i ljubavi i mom #leonviddelibasic koji mi mami osmjehe na lice non stop i u kojeg sam trenutno zaljubljena!! Hvala mojim jedinim volim vas do one naše zvjezde i nazad!!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tanja S.Djurovic 🌸 (@tanjaonly)


Brojne čestitke dobila je povodom rođendana.

„Sve najbolje ljubavi“, „Sretan draga, dobrodošla u najbolje godine“, „Predivna ženo,sretan rođendan“, samo su neki od komentara na objavi.

Inače, Tanju krase harizma i šarm koji osvajaju gledatelje, ali osim toga i njen intersantni život koji vodi.

Podsjetimo, voditeljica ima troje djece s tri različita muškarca. Sa sadašnjim partnerom Dariom Delibašićem stekla je najmlađeg sina Leona Vida.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tanja S.Djurovic 🌸 (@tanjaonly)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tanja S.Djurovic 🌸 (@tanjaonly)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti