Michelle Obama: Ovo su Waffles i Mochi, upoznajte ih

Piše: A.K.

Bivša prva dama SAD-a, Michelle Obama objavila je na svom Instagram profilu velike vijesti. Naime, predstavila je, kako kaže, dva nova prijatelja koji se zovu Waffles i Mochi i ujedno najavila istoimenu seriju koja će se emitovati od 16. marta na Netflixu.

– Sve se vrti oko dobre hrane: otkrivati ​​je, kuhati i, naravno, jesti. Njih će nas dvoje voditi u avanture širom svijeta kako bismo istražili nove sastojke i isprobali nove recepte. Djeci će se svidjeti, ali znam da će se i odrasli nasmijati – napisala je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Michelle Obama (@michelleobama)

Emisija je nastavak njenog rada koji ima za cilj promociju dječijeg zdravlja, te je navela da bi voljela da je emisija tog tipa postojala dok su njene kćerke bile mlađe.

Njeni pratitelji su oduševljeni najavom i napisali su da jedva čekaju da emisija počne sa emitovanjem.

– Hvala što ste tako nevjerovatan uzor svima nama – glasi jedan od komentara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti