Branka Katić se vraća u rodni grad

Piše: Redakcija

Branka Katić godinama unazad živi na relaciji Beograd- London, s obzirom na to da je od 2000. godine u braku sa britanskim rediteljem, Julianom Farinijem s kojim ima dva sina, a jedno vrijeme su živjeli i u Americi.

No, kako je najavila, uskoro bi trebala potpuno se vratiti u rodni grad. Glumica je tokom prvog talasa pandemije Corona virusa bila u Londonu sa porodicom, a kako su tokom ljeta mjere popuštale, uspjela je da dođe u Srbiju gdje u kontinuitetu boravi od augusta prošle godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli AgitPop (@agitpop_cinema)

– Beograd mi toliko nedostaje. Mislim da je bio august kada sam došla. A onda sam se na mjesec dana vratila u London da zagrlim djecu. Ali, evo, tu sam i radim. Lijepo mi je i zapravo planiram da se potpuno vratim u Beograd. Ovo je moj grad, ovde imam priliku da se bavim onim stvarima koje želim profesionalno. Ovde imam publiku koja me voli, a i djeca su velika, uskoro će na fakultete… – istakla je Katić.

Nedavno je ponovo postala stalni član Beogradskog dramskog pozorišta,  a prethodnih mjeseci je radila na više projekata koji čekaju premijere. Posebno je ponosna film “Nije loše biti čovjek” i na jednu od glavnih uloga u petoj sezoni serije “Ubice moga oca”.

Izvor: Hello magazin

Branka Katić prošle godine dala je intervju za magazin “Azra” tokom boravka u Trebinju, na ”Danima Nebojše Glogovca”, gdje je bila specijalni gost.

Branka Katić za “Azru”: Nađimo više ljubavi u svom srcu da pomognemo komšije

(M. K.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti