Nada Topčagić sa Zlatanovim dresom: Ovo niko nije doživio

Piše: M. K.

(Foto: Pixell i AFP)

Srbijanska folk pjevačica Nada Topčagić uslikana je na ulicama Beograda s dresom legendarnog napadača Zlatana Ibrahimovića u rukama. Na ovaj način pjevačica je zahvalila Ibrahimoviću koji je sinoć izašao na pozornicu u San Remu uz zvukove njenog hita “Jutro je”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

– Šta da vam kažem, presretna sam. Nema nikoga ko me zbog toga nije nazvao, svi samo pričaju o tome. Da jedna takva sportska veličina se pojavi na pozornici San Rema s mojom pjesmom neizmjerna je čast i zadovoljstvo. Mislim da to nije doživio niko od muzičara s ovih područja – izjavila je Nada za “Kurir” i dodala:

– Suprug Zlatko i ja jednom smo posjetili Zlatanovog oca na ručku, to je bilo davno. Zlatan je tada bio mali i od tada ga nisam vidjela, nismo u kontaktu. Otac mu je svirao harmoniku i tako smo se i upoznali. Nisam ni znala da sluša moju muziku, ljudi ovo je kruna moje karijere.

Inače, Topčagić je nedavno za “Telegraf” izjavila istakla da bi voljela upoznati Ibrahimovića, prije utakmice Crvene zvezde i Milana, kada je i Zvijezda Milana svoj 500. gol u karijeri proslavljao upravo uz pjesmu “Jutro je”.

Nada Topčagić je za medije izjavila i da bi definitivno snimila duet sa Zlatnom Ibrahimovićem i da bi to bio hit.

– Snimila bih pjesmu sa Zlatnom Ibrahimovićem. Kako ne bih. On je mene izdigao. Zbog ovoga ću ići i u džamiju da se molim Bogu, i u crkvu Svete Petke. Idem da se molim za Zlatana jer je krunisao moju karijeru. Sada mogu da kažem ćao estradi i ćao svima. To je to. Nemam riječi. Od ovoga više nema dalje. Ovo je video decenije. Ne mogu doći do sebe – rekla je Nada i dodala:

– Da Bog da mu se sve pozlatilo, a njemu se sve već pozlatilo u životu. Ovo što je napravio je šok. Pravo iznenađenje za mene. Znači to je to. Ovo je kruna cijele moje karijere!

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović pojavio se sinoć na sceni festivala u Sanremu, gdje će biti gost narednih nekoliko dana.

Šveđanin se oglasio i na Instagramu te naveo kako je odlučio da promijeni ime ovog festivala iz Sanremo u Zanremo.

(M. K.)

Pročitajte još