Oprah se sprema za vjenčanje nakon 29 godina zaruka

Piše: Redakcija

Jedna od najpopularnijih voditeljica na svijetu, 67- godišnja Oprah Winfrey, u mladosti je proživjela silovanje i u životu se nikad nije udavala. No unatoč tome sreću u ljubavi je pronašla u partneru Stedmanu Grahamu još daleke 1986. godine, s kojim se zaručila prije 29 godina i ostala je zaručena sve do danas. Rijetki su parovi koji čekaju toliko dugo da stanu pred oltar, no čini se kako je voditeljica napokon skupila hrabrost da se obaveže pred Bogom i zakonom na vjernost partneru, piše New Idea.

Naime, izvor blizak voditeljici otkrio je da se par sprema vjenčati u intimnoj ceremoniji u stražnjem dvorištu njihove raskošne kuće u kalifornijskom Montecitu.

-Njih dvoje trenutno planiraju intimnu ceremoniju u dvorištu svoje kuće i sretno se odriču čitavog stresa oko organizacije velikog vjenčanja, kojeg zbog pandemije ionako nije moguće održati. Popis gostiju je malen – porodica, voditeljica Gayle King i prijatelji poput princa Harryja i Meghan Markle, koji joj žive u susjedstvu. Žele da sve bude jednostavno, a koronavirus je Oprah došao kao odlična isprika da njen velik dan bude skroman i bez stresa’, objašnjava izvor te dodao kako voditeljica i 70-godišnji poduzetnik osjećaju da je važno da naprave sljedeći korak u vezi nakon teške godine koje su imali, s obzirom na pandemiju. Zajedničko vrijeme provedeno u izolaciji učvrstilo je i produbilo njihovu vezu. ‘Sada su bliskiji nego ikad prije, sad je vrijeme da se vjenčaju – zaključuje njihov prijatelj.

Oprah i Stedman nisu službeno najavili vjenčanje, pa zato portal Gossip cop izražava sumnju u istinitost ovih navoda. Podsjećaju kako je Oprah još prije dosta godina u razgovoru za magazin Q objasnila zašto se ona i Stedman ne namjeravaju vjenčati.

-Da smo se vjenčali, ne bismo više sad bili zajedno. Prioritet u mom životu je bio show i toga smo oboje bili svjesni. Cijenim ovo što imamo, partnerstvo ravnopravnih s ciljem duhovnog rasta – rekla je Oprah.

Izvor:story

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još