Turska glumica u iščekivanju prvog djeteta?

Piše: Redakcija

Demet Özdemir trenutno je jedna od najpopularnijih turskih glumica, koja osim impresivnim glumačkim umijećem i talentom, pažnju redatelja, ali i publike plijeni i ljepotom. Ovu 28-godišnjakinju turski mediji već su nekoliko puta proglasili jednom od najljepših žena u njihovoj zemlji, a iako svoj privatni život skriva od medija, nedavno su objavljeni detalji iz njenog ljubavnog života.

Prije tri sedmice glumica je fotografirana s 35-godišnjim pjevačem Oğuzhanom Koçem na povratku kući nakon posjete prijateljima u Tarabiji. Novi par fotoreporterima je pozirao prvi puta otkako su obznanili da su u vezi.  Par se našalio s novinarima i pitao ih: ‘Kako ste nas pronašli?’ Lijepa glumica iskoristila je priliku da se zahvali obožavateljima što su čestitali njoj i Koçu na novoj ljubavi te rekla:

-Mnogo prekrasnih poklona stiglo mi je na adresu nakon što sam priznala da sam u vezi. Nisam mogala suzdržati suze kada sam vidjela majčin dar-rekla je glumica no nije željela otkriti što joj je majka poklonila.

Posljednjih dana turskim medijima počela je kružiti informacija da je Demet u blaženom stanju. Kako je naveo jedan izvor, glumica trudnoću uopće nije planirala te je bila šokirana kada je saznala da će dobiti dijete, a neki mediji išli su toliko daleko pa su napisali kako se šuška da je ostala trudna s javnosti nepoznatim muškarcem, a ne s Oguzhanom s kojim je u vezi nekoliko mjeseci.

-Ma to su gluposti, ljudi su ljubomorni pa pričaju svašta. I sad se jadna mora nositi s takvim skandalom. Nije potvrdila da je trudna, čak mislim da je i to laž. No, sigurna sam da, ukoliko je istina da je u blaženom stanju, dijete čeka sa svojim sadašnjim partnerom – rekao je izvor blizak glumici.

Demet Özdemir rođena je 26. veljače 1992. u Izmitu. Na početku karijere bila je plesačica i nastupala u plesnoj skupini uz razne pjevače, pojavila se i u muzičkim spotovima. Uz treninge plesa, Demet je dvije godine studirala glumu, a onda je 2013. dobila ulogu u Foxovoj seriji “Sana bir sır vereceğim”.

Izvor:story

(Dž.S.)

 

Pročitajte još