Šuškalo se da je u vezi s Canom Yamanom, a sada je glumica otkrila detalje svog ljubavnog života

Piše: Redakcija

Još otkako je glumila u seriji „Džan“, zajedno s kolegom Canom Yamanom, počelo je interesovanje turskih medija, ali i svjetskih za ljubavni život glumice Demet Ozdemir. Govorilo se čak i o ljubavnoj vezi s Canom Yamanom, međutim,ova informacija ničim nije dokazana. Demet Ozdemir takođe više voli da šuti o ljubavnim pitanjima.

No,obožavaoci su veoma znatiželjni u vezi s odgovorom na pitanje o ljubavnom životu Demet . Glumica je o tome prvi put dala vrlo jasnu izjavu. Voditeljica Silvia Toffanin pitala je Demet Ozdemir, dok je gostovala u emisiji Verissimo u Italiji, o njenom ljubavnom životu. Glumica je odgovorila na sva pitanja na ovu temu sljedećom izjavom: „Trenutno nemam nikoga. Imam obožavaoce koji me vole…”

Demet Ozdemir nije želela mnogo da ulazi u svoj privatni život. Međutim, dala je jasan odgovor na pitanje. Dakle, ako je na dnevnom redu časopisa ljubavna tema o glumici, neophodno je da se to i ispita. Jer Demet Ozdemir izjavljuje da u njenom životu nema nikoga.

Izvor: tvexposed.net

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti