Podrška Danijeli Štajnfeld: Glumica Mirjana Karanović odbija da igra predstavu s Branislavom Lečićem

Piše: Redakcija

nova.rs

Glumica Mirjana Karanović odbija da igra s Branislavom Lečićem u predstavi “Mamu vam je*em ko je prvi počeo” nakon što ga je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, koje se prema njenim riječima dogodilo 2012. godine.

Karanović je na svom Instagram nalogu objavila mail koji je poslala Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gdje je navela da u znak protesta odbija da igra s Lečićem u istoj predstavi.

-Poštovani, obavještavam vas da odbijam da igram sa Branislavom Lečićem u predstavi “Mamu mu je*em ko je prvi počeo”, u znak protesta zbog njegovog ponašanja prema koleginici Danijeli Štajnfeld. Ovo se odnosi i na sve eventualne buduće predstave sa istim glumcem. Spremna sam da predstavu igram ukoliko se odlučite da ga zamijeni drugi glumac”, glasi poruka Mirjane Karanović koju je uputila pomenutom pozorištu.

Podsjetimo, Danijela Štajnfeld je u petak u tužilaštvu otkrila da je moćnik koji ju je silovao, a koga je pominjala u svom filmu “Zaceli me”, Branislav Lečić.

Izvor:nova.rs

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti