Mima Karadžić podržao Lečića: Dobar mi je prijatelj godinama, ne vjerujem da je to uradio

Piše: Redakcija

Nakon što je Danijela Štajnfeld optužila za silovanje glumca Branislava Lečića, dobila je brojnu podršku od javnih ličnosti ali i na društvenim mrežema. Glumica Mirjana Karanović je odbila da glumi u predstavi sa Lečićem, a dio ansambla predstave „Kad su cvetale tikve“, koja se igra u Beogradskom dramskom pozorištu, odlučio je da Branislava Lečića isključi iz tog komada dok se situacija zbog optužbi da je silovao koleginicu Danijelu Štajnfeld ne riješi.

-Zbog složenosti svih događaja, Beogradsko dramsko pozorište smatra da je ovaj slučaj isključivo u rukama nadležnih institucija i na ovu temu neće se više izjašnjavati”, navodi se u saopćenju.

Povodom ovog slučaja za Informer oglasio se i glumac Mima Karadžić, koji kaže da iako je sarađivao sa Danijelom pre 15 godina nju ne poznaje dobro, ali da Lečića poznaje, te da sumnja da bi bio spreman na tako nešto.

-Ne verujem da je to tačno, nisam čuo taj snimak u kojem on, navodno sve priznaje. Ne znam kakva je osoba Danijela, igrali smo prije 15 godina zajedno i bila mi je odlična kao koleginica, ali ne poznajem je intimno. Sa druge strane, Leka mi je dobar prijatelj godinama, ali se sada nisam čuo sa njim, sigurno ima dosta svojih muka u ovom trenutku. Ne vjerujem da ju je silovao, dok se ne dokaže suprotno -rekao je Mima.

 

 

 

Pročitajte još