Supruge se posvađale: Harry i Beckham obavili neugodan razgovor

Piše: Redakcija

David Beckham imao je neugodan razgovor s princom Harryjem za vrijeme svađe između Meghan Markle i Victorije Beckham.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)


Naime, supruge su se prošle godine posvađale nakon što je 39-godišnja Meghan optužila 47-godišnju Victoriju za „curenje“ priča o njoj, jer su se u vijestima pojavili privatni detalji u vezi s njihovim prijateljstvom.

Zaštitnički nastrojeni Harry odlučio je uzeti stvar u svoje ruke i obratio se 45-godišnjem Davidu kako bi provjerio šta se događa.

“Harry je bio vrlo pristojan, ali očito je to bio prilično neugodan razgovor i David je bio ogorčen. Meghan se bojala da iza svega stoji Victoria i razgovarala je s Harryjem o tome, nakon čega je on nazvao Davida i rekao mu to. Ali mislim, ideja da će Victoria Beckham govoriti novinarima o takvom nečem je smiješna”, izjavio je neimenovani izvor za “The Sun”.

Drama se dogodila otprilike u isto vrijeme kad je objavljeno da Harry i Meghan odlaze s mjesta starije kraljevske porodice. David i Victoria Harryjevi su dugogodišnji prijatelji i prisustvovali su njegovom vjenčanju s Meghan 2018. godine. David Beckham čak je podržao Harryja u njegovoj odluci da napusti kraljevsku porodicu u to vrijeme.

 

Izvor:story

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti