Mahir Mulalić pobjedu posvetio nedavno preminuloj mami

Piše: I.J.

Nakon spektakularnog finiša u finalu “Zvezda Granda”, odlukom publike pobjednik je Mahir Mulalić iz Bosne i Hercegovine, tačnije Gračanice. Mulalić je u posljednjem nastupu na sceni bio u duelu sa Isakom Šabanovićem iz Crne Gore, koji se, kao i Mahir, od početka istakao u takmičenju i važio za jednog od glavnih favorita. Sabiranjem SMS-ova Mulalić je osvojio čak 136.425 bodova.

Talentiranom pjevaču, čiji je mentor bila Marija Šerifović, statuu je uručio Saša Popović, prvi čovjek “Zvezda Granda”.

Mahir se zahvalio svima na neizmjernoj podršci te istakao da ovu pobjedu posvećuje nedavno preminuloj majci.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MAHIR MULALIĆ (@mahermulalic)

-Dragi ljudi šta reci… Hvala svima od srca. Ovu pobjedu posvećujem svojoj MAMI, mom čuvaru… Hvala ti BOŽE! Hvala produkciji… Svim članovima žirija. Posebno mojoj čaršiji, nadam se da sam vas učinio ponosnima. Voli vas vaš Mahir!, a u nastavku se zahvalio mentorici za koju kaže da je žena velikog srca.

-A sad malo @serifovic
Ti već sve znaš šta mislim o tebi! Žena si velikog srca, ozbiljna carica, i neko od koga se svakog sekunda uči!!! VOLIM TE!!!, napisao je.

Pratitelji su ga zasuli lavinom pozitivih komentara i čestitki.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti