Severina s bebom u naručju raznježila sve

Piše: Dž. S.

 

Severina je objavila fotku na Instagram profilu i raznježila mnoge pratitelje. Naime, pozirala je s bebom koju je držala u naručju. Sve je zbunila, te su se mnogi pitali čija je beba i kad se porodila.

Međutim, mali Adrian je sin Severinine nećakinje Mie.

-Ključ života je u tvojoj ruci, napisala je ispod fotografije uz hastagove #mojaljubav, #adrian, #volimštosevolimo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)


„Zlato naše”, “Preslatka si”, “Ljepotice”, “Kad si se porodila”, “Predivna slika”, neki su od komentara na društvenoj mreži.

Postoje u nama neki osjećaji neprevodivi u riječi… kad se rodila, dala sam joj ime… Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati… jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti “onom gore” što mi ju je poslao, napisala je svojevremeno Severina koja je veoma bliska s Miom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

 

Podsjetimo, bivši partner Severine, Milan Popović nedavno iznio svoje mišljenje i probleme koje ima s pjevačicom, te kako je kazao da ona nije iskoristila više od pola slobodnih termina sa njihovim sinom Aleksandrom, i nazvao je „brižnom majkom“, ipak Seve se nije osvrnula na komentare bivšeg partnera.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti