Kojim vježbama Rialda Karahasanović održava svoje tijelo pa je u top formi

Piše: I.J.

Jedna od najatraktivnijh bh. pjevačica Rialda Karahasanović u posljednje vrijeme uživa veliku pažnju javnosti, a tome je doprinijela i njena veza s Kenanom Tahirovićem.

Znatiželjne oči javnosti prate svaki pokret ove mlade pjevačice koja se može pohvaliti zavidnom figurom, a Rialda je nedavno na Instagramu podijelila video iz teretane te pokazala koje vježbe preferira i kako održava top formu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rialda (@queenrialda)

Uz pravilnu ishranu i treninge koje ne propušta pjevačica se nerijetko pohvali savršenom figurom na društvenim mrežama, a kada tome još dodamo i istančani modni ukus, nisu iznenađujući svi pozitivni komentari koje vjerni pratitelji ostavljaju ispod fotografija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rialda (@queenrialda)

„Bravo Riri, vrijedna žena je ona koja zna šta želi“, „Muški ne mogu ni vježbati, čekaju da Riri završi“, „Neko vrijedno radi na sebi, bravo“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rialda (@queenrialda)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti