Jedna je od najbolje odjevenih kraljevskih dama: Kraljica Letizia održala novu modnu lekciju

Piše: Redakcija

Španska kraljica Letizia svakim pojavljivanem oduševi svojim modnim izborima. Upravo zbog toga se vrlo često nađe visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih kraljevskih dama.  Ona je jedna od rijetkih svjetskih poznatih dama koje u javnosti pojavljuje i u odjeći povoljnih cijena i u brendovima koji su dostupni svima.

Naime, Letizia je zajedno sa porodicom, provela veći dio ljeta na odmoru na Majorci. Nakon ljetnjeg perioda, stigao je red i na izvršavanje kraljevskih dužnosti, a Letizija se na spektakularan način vratila svom poslu.

Ona se pojavila na Retina ECO dodjeli nagrada u Madridu, a lično je uručila četiri nagrade.

Za ovu priliku odabrala je savršenu crnu haljinu; u pitanju je midi-model koji potpisuje španski brend Maria Malo. Crna haljina ima romantičan V-izrez, ali ne otkriva dekolte, kratke rukave, malo je stegnuta oko struka, a donji dio je pencil-kroja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @royals_worldwide


Model se zove Lovely Lolita i od organskog je bambusa, a kraljici stoji savršeno. Leticija je uz ovu haljinu ukombinovala crne cipele s visokom potpeticom svoje drage modne kuće Carolina Herrera, a uz sve to nosi i torbicu brenda Magrit, kao i zlatne naušnice Tous Shell.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eugenia Garavani (@eugeniagaravani)


Izvor:glossy

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti