Kolege i prijatelji na društvenim mrežama ostavljaju poruke saučešća, povodom Montenove smrti se oglasila i hrvatska predsjednica

Piše: Redakcija

“Povodom smrti Kemala Montena želim izraziti duboko žaljenje zbog odlaska velikog glazbenika i čovjeka. Njegova djela biti će zauvijek upisana u sjećanja i emocije mnogih generacija. Neka mu je vječna slava.” (Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar – Kitarović)
“Veliki pjevač i autor Kemal Monteno je jutros u 11 sati napustio ovaj svijet! Otišao je prije svega veliki čovjek, muzičar, Zdravkov prijatelj i saradnik. Čola ga je uvijek isticao kao svog velikog prijatelja (Kemica odmilja) a on mu je napisao velike hitove poput “Sinoć nisi bila tu”, “Gori Vatra”… Iskreno saučešće porodici u ime Fan Kluba Zdravka Čolića!
“Kad sam bila mala, mazila sam televiziju kad bi ugledala Kemala Montena i govorila mami: “Ovo je jako dobar čovjek…” Napisao je pjesmu s kojom sam se vraćala u život nakon teških situacija… Imala sam sreću da s njim nekoliko puta zapjevam, a puno puta da s njim sjednem i umirem od smijeha. Voljela sam ga jako i on je volio mene… Otišao je moj dobar čovjek tamo gdje raste zelenija trava i gdje je nebo plavlje. Pretužna sam, puklo mi je srce. Počivao u pjesmi”. (Severina)
“Doviđenja dragi Kemo!! Hvala ti što si prošao kroz moj život i ostavio neizbrisiv trag!!” (Danijela Martinović)
“Kemal Monteno – Sarajevo ljubavi moja – Live Pocivali u miru Gospodine Monteno…” (Nina Badrić)

“Potpuno sam zatečen i potresen viješću o odlasku Kemala Montena. Kemo je bio jedan od heroja moje mladosti, veliki kantautor…
Cijela muzička scena i pop kultura je izgubila jednog velikog Kemu”. (Dino Merlin)

 
“Nažalost otišao je još jedan veliki umjetnik i prijatelj u tišini. Živio je skromno i sa puno ljubavi i razumijevanja prema svima oko sebe. Dragi Kemo počivao u miru.Iskrena sućut obitelji. Hvala ti na svemu prijatelju”. (Tony Cetinski)

[nggallery id=735]

Pročitajte još