Novi imidž Džejle Ramović

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B-jjcOAA027/

Mladu Goraždanku Džejlu Ramović mnogi nazivaju otkrićem godine, nakon što je odnijela pobjedu u regionalnom takmičenju “Zvezde Granda”. No, ova ljepotica s Drine i djevojka koja glasom omekša i najtvrđe srce, u domove regionalne publike stigla je mnogo ranije. Od takmičenja konstantno je pod lupom javnosti te se prati svaki njen korak. Na društvenim mrežama, danas, je objavljena nova Džejlina fotografija na kojoj je pokazala svoju novu frizuru, koja je naišla na potpuno oduševljenje njenih fanova. Čini se da je mladoj pjevačici bilo dosta izolacijskih dana, u kojima je proslavila i svoj 18. rođendan, pa je odmah po otvaranju frizerskih salona bila odlučna da napravi neku promjenu.

Podsjećamo, Džejla je, nakon američke turneje, dane u izolaciji provodila u Goraždu, gdje je uživla u sjajnoj reakciji publike na njenu novu pjesmu „Ruine“. Nije trebalo proći mnogo da „Ruine“, koje su dobile i svoj videospot, postanu hit i da broje višemilionske preglede. Za razliku od pjesme, u Džejlinom životu ništa nije ruina. Ova djevojka, koja plijeni ljepotom, jednostavnošću te, uprkos velikoj popularnosti, prizemljenošću, živi najljepše mladalačke godine. Pred njom su tek velike ljubavi i najveći uspjesi.

– Mnogo sam ponosna na uspjeh pjesme “Ruine”. Veoma mi je drago što me je publika odlično prihvatila, što su procijenili moj kvalitetni rad, te ću se uvijek truditi za njih i neću ih razočarati – kazala nam je Džejla u posljednjem intervjuu za naš magazin, čiji dio možete čitati ovdje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti