Njen privatni život na meti je medija: Ima samo 22 godine i u vezi je sa šesnaest godina starijim muškarcem

Piše: Redakcija

Serija koja je  bh. gledatelje prikovala za male ekrane je “Azra”. Ljubavna priča glavnih protagonista, ali i životna iskušenja junakinje Azre Güneş, kćerke najpoznatijeg kebabdžije u Turskoj, doprinijela je njenoj popularnosti. Azra je odrasla okružena bogatstvom, no ono joj ništa ne predstavlja, te joj se život nakon očevog bankrota i smrti u trenu promijeni. Razlog zbog kojeg je prihvatila ulogu, Alina Boz je vidjela u scenariju, koji ju je, kaže, osvojio pri prvom čitanju.

Iako su je turski mediji od početka njene karijere pratili i hvalili njen rad, čini se da to više nije slučaj. Alina je uspjela naići na oštre kritike tamošnjih medija. Bez obzira na slavu koju joj je uloga u seriji donijela, lijepoj Alini u ljubavi ne cvijetaju ruže. Zaljubljena ili ne, emotivni život skriva kao zmija noge. Poznato je da je imala vezu, koja nije dugo trajala, sa glumcem i kolegom Burakom Kanom. Ali, izgleda da mladu Alinu privlače zreliji muškarci jer se priča da je u ozbiljnoj vezi sa 16 godina starijim pjevačem.

Turski mediji nisu joj dali da uživa u novoj vezi, već su odmah krenula pisanja i da je raskid blizu. Lijepa glumica je sve ove tračeve negirala, ali je potvrdila da o braku ne razmišlja.

‒ Još sam mlada da razmišljam o braku, ali smo sretni zajedno ‒ iskreno je navela Alina Boz za turske medije. Ne krije da joj je karijera na prvom mjestu, a da za brak, dijecu i ozbiljnu ljubav ima vremena.

Alina i njen emotivni partner dogovorili su se da zajedničke fotografije ne objavljuju na društvenim mrežama jer im je privatnost veoma važna. Uživaju u svojoj ljubavi, a jedino po čemu se može vidjeti da dosta vremena provode zajedno jeste njihov zajednički kućni ljubimac, čije slike redovno postavljaju na „Instagram“.

View this post on Instagram

🤍

A post shared by Alina Boz (@alinaboz) on

‒ Želim da se ponašam u skladu sa svojim godinama, to mi je veoma važno. Na frizuru i šminku koju mi prave za seriju ne mogu da utječem, ali van seta želim da izgledam u skladu sa svojim godinama. U svakodnevnom životu želim da se ponašam prirodno. Imam stav o sopstvenom životu i ne želim da se poslije kajem ‒ rekla je svojevremeno Alina.

O Alininoj karijeri, kako je došla u Tursku i dobila prvu ulogu više čitajte ovdje.

Pročitajte još