Andrija Milošević slavi rođendan, pa sam sebi uputio čestitku

Piše: Redakcija

Popularni srbijanski glumac Andrija Milošević danas je napunio 42 godine. Kao što se to moglo očekivati od njega, našalio se i sam na svoj račun, pa je kako to često čini na društvenim mrežama, nasmijao Region. Naime, glumac je odlučio da na urnebesan način sam sebi čestita rođendan.

– Živio sto godina! Sve ti cvjetalo… da budeš zdrav, sretan, veseo, sve da ti bude kako treba kralju! Ja te obožavam i svaku tvoju seriju gledam, moji te svi vole – našalio se Andrija u videu objavljenom na Instagramu.

– Hvala ti, brate, ti si moj najveći fen! Svima koji danas slave želim sretno slavlje i sreću, a vama se svima, dobrim ljudima, zahvaljujem na čestitkama izjavama radosti! Živeli – dodao je on.

Podsjećamo, glumac Andrija Milošević s kolegama Aleksandrom Srećkovićem, Damjanom Kecojevićem, Aleksandrom Tomić, Mirjanom Karanović…, sjajnim serijalom „Slatke muke“ u teškim, Corona danima, nasmijava publiku i u našoj zemlji.

Andrija je igrao u sva tri medija, filmu, pozorištu i televiziji, te ušao u cipele kako komercijalnih, ovovremenih likova, tako i klasika. No, komediju, čini se, najradije, ili je ispravnije reći najčešće igra. U posljednje vrijeme sve se češće na projektima koje radi potpisuje i kao producent, te je suosnivač  „Teatra na brdu”.

Na našim prostorima mnoge stvari više nisu smiješne, niti su vic. Postale su opasne po naš život, jer postupci onih s kojima većina po društvenim mrežama zbija šale, ozbiljno rade o glavama ljudi. Andriji je, kaže nam, na Balkanu sve ili ništa smiješno.

Njegov posljednji intervju koji je dao za „Azru“ možete čitati ovdje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti