Porodila se Pamela Ramljak: Srce je potpuno

Piše: Redakcija

Među najljepšim i najvažnijim trenucima u životu većine žena je dan kada na svijet donese novi život. Jedne majčinstvo ostvare bez pola muke, druge prođu i na leđima iznesu mnoga iskušenja. Pamela Ramljak, pjevačica koja je svojevremeno s grupom “Femminem” našu zemlju predstavljala i na Eurosongu, preživjela je dva.

Prije nego što je na svijet prije tri godine donijela zdravog dječaka sina Antuna, Pamela je doživjela spontani pobačaj (kasnije će doživjeti još jedan). No, nije dozvolila da je očaj savlada, nego je tražila uzrok problema. Pronašla ga je u trombofiliji.

Da bi sačuvala prvu trudnoću, morala je primiti čak 120 injekcija. Isti je put je zbog diagnoze morala proći i u drugoj trudnoći, no o tome nije mnogo brinula, nego je samo razmišljala o trenutku kada će svoju bebu uzeti u naručje.

Naime, danas je Pamela na društvenim mrežama podijelila sliku iz porodilišta na kojoj se nalazi tek rođena kćerkica, kojoj je pjevačica dala ime Marija.

– Dobrodošla Maria 8.8.2020. Hvala Gospe. Srce je potpuno – kratko stoji u opisu fotografije na Instagramu.

U posljednjem intervjuu za magazin „Azra“ Pamela je pričala i o tome da li je oduvijek planirala proširenje porodice.

– Oduvijek sam htjela bar dvoje djece, ma čak i više, nažalost, malo sam kasno krenula u to zbog životnih okolnosti. Sigurna sam, da je bilo drugačije, da ne bih stala na dva djeteta. Jako volim velike porodice. Ja sam dio jedne i nema ništa ljepše nego kad se svi okupimo. Inače smo u kontaktu svi, šira i uža rodbina i to je po meni najveće bogatstvo u životu. U nekom idealnom svijetu bih imala bar četvero djece.

Više čitajte ovdje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti