Jeste li sakupili svoje kupone iz Azre: Još malo vremena je ostalo do izvlačenja dobitnice vozačke obuke

Piše: Redakcija

Ne zaboravite u aktuelnom broju “Azre” koji je od srijede na svim prodajnim mjestima pronaći ćete četvrti dio kupona s kojim možete osvojiti besplatnu vozačku obuku.

Podsjetimo, od 12. augusta naše cijenjene čitateljice mogle su učestvovati u nagradnoj igri u kojoj sarajevska Autoškola „Safe Driver“ i instruktorica Aldina Pecikoza najsretnijoj poklanjaju besplatnu vozačku obuku. U izdanju „Azre“ koji jeizašao 2. septembra objavili smo četvrti dio kupona koji s prethodna tri čini cjelinu  fotografije sa znakom Autoškole koja poklanja obuku.

Dijelove kupona, čiji prvi, drugi i treći dio ste mogli pronaći u našim prošlim brojevima od 12., 19. i 26. 08., te preostali jedan koji objavljujemo u ovom izdanju, sastavite i najkasnije do 09.09. pošaljite na našu adresu: Tešanjska 24a, Sarajevo, sa svim vašim podacima (ime i prezime, datum i godina rođenja, adresa stanovanja i kontakt-telefon) naslovljeno na Redakciju magazina „Azra“.

S obzirom na to da je riječ o sarajevskoj autoškoli, koja poklanja ovu vrijednu nagradu, obuku je moguće vršiti samo na području Kantona Sarajevo. Također, na Instagramu zapratite stranicu Autoškole „Safe Driver“: autoskola_safe_driver.  Izvlačenje imena sretne dobitnice bit će upriličeno 11. septembra, a ime će biti objavljeno u izdanju magazina „Azra“ koji izlazi 16. 09., kao i na našem portalu www.azra.ba.

Okušajte sreću: MOŽDA BAŠ VI BUDETE SRETNA ČITATELJICA „AZRE“ i OSVOJITE BESPLATNU OBUKU U AUTOŠKOLI „SAFE DRIVER“

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti