Emotivna ispovijest Verice Šerifović  o Marijinom ocu, bivšim muževima, teškoj bolesti

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Jedna od najboljih narodnih pjevačica na ovim prostorima Verica Šerifović nakon duže medijske pauze otvorila je dušu u emisiji „Glamur specijal“ na Happy TV.

Ispričala je kako njeni roditelji nikada nisu bili za to da ona postane pjevačica:

– Ma kakva pjevačica da budem. Oni su željeli da budem domaćica i kuharica jer sam već sa 10 godina pravila najbolje vanilice u kraju – rekla je popularna pjevačica i majka, po mnogima, još popularnije Marije Šerifović.

Verica se prisjetila braka i sa Marijinim ocem Rajkom Nikolićem.

Rajko i Verica (Foto: RAS Srbija)

– To je bila prva i velika ljubav i mnogo smo se voljeli. A u braku je svega bilo pa i dosta svađa – izjavila je Verica.

No, najteže joj je bilo govoriti o kralju narodne muzike Šabanu Šauliću. Sa suzama u očima govorila je o njemu kao i drugom suprugu Mići Nikoliću koji također nije više među živima.

– Mnogo su to teške teme. To su bila najljepša vremena ali mi je sada mnogo teško da pričam o njima jer ih više nema – rekla je Verica i pustila suze.

Najteži period u njenom životu svakako je borba sa karcinomom dojke koji joj je ustanovljen 2018. godine:

– Ja sam kao i svaka druga žena mislila da to neće meni da se desi ali desilo se. Borila sam se i izašla iz te borbe kao pobjenik. Nije bilo lako ali sam uspela… – istakla je Verica, prenosi Pulsonline.rs.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti