Duplo slavlje u porodici Trump

Piše: Redakcija

U porodici Trump jučer i danas proslavljena su dva rođendana, no jedan je posebno privukao pažnju čestitkom koju je Donaldova kćerka Ivanka uputila mlađoj sestri Tiffany koja danas proslavlja 27.

Tiffany i Ivanka (Foto: Instagram)

Tiffany  Trump iako 11 godina mlađa od Ivanke uvijek je bila u njenoj sjeni, iako su mediji još od njenih ranih 20-tih godina najavljivali da njeno vrijeme tek dolazi. Tiffany je Donald dobio u braku s Marlom Maples. Njihova ljubav kratko je potrajala, no bila je dovoljna da razvede Trumpa i njegovu tadašnju suprugu Ivanu s kojom je stekao Ivanku (38).

Na društvenim mrežama Trumpovi, inače, povodom važnih događaja dijele slike porodične idile pa je tako Ivanka danas s javnošću podijelila i fotografije iz djetinjstva uz koje je čestitala rođendan sestri Tiffany.

U predsjedničkoj porodici slavilo se i jučer kada je njihova snaha Lara, supruga Donaldovog sina Erica (36) proslavljala 38. rođendan. Ivanka je tako i jučer uz porodičnu fotografiju dijelila čestitke i izraze ljubavi Lari Trump.

A čestitao je i Eric.

– Sretan rođendan mojoj prelijepoj supruzi Lari. Svi te jako volimo – objavio je on na društvenim mrežama uz nekoliko fotografija sa suprugom i njihovo dvoje djece Erica Lukea i Carolinu.

I Tiffany je jučer Lari čestitala i poručila da je mnogo voli.

Danas, za svoj rođendan, Tiffany je objavila svoju sliku na Instagramu i citirala političara Roy T. Bennetta: „Učinite ono što je ispravno, a ne ono što je lako niti ono što je popularno.“

 

Priredila: M. K.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti