Preminuo otac Sanje Marinković, od bola otkazala sva snimanja

Piše: Redakcija

Otac poznate srbijanske voditeljice Sanje Marinković preminuo je danas poslije kratke i teške bolesti. Voditeljica je izgubila najveću životnu podršku. Iako je vjerovala da će njen otac ponovo biti onaj stari i da će stati na svoje noge, bolest je ipak bila jača.

Kako navodi srbijanski “Blic”, njen otac posljednjih nekoliko sedmica bio je smješten u jednoj državnoj bolnici gdje su ljekari davali sve od sebe. Sanja je sve vrijeme bila uz oca i pružala mu je podršku. Nažalost, danas su stigle najgore vijesti po nju.

Svim ovim njena okolina bila je iznenađenja jer Sanja nije pričala o toke kroz šta prolazi, vrijedno je radila i ponašala se kao da je sve u redu. S druge strane u sebi je proživljavala najteže trenutke, hrabro i bez suza. Imala je veliku podršku prijatelja i kolega koji su se maksimalno trudili da olakšaju sve ono kroz šta je Sanja prolazila u posljednje vrijeme.

– Moja želja je oduvijek bila da kao javna ličnost ipak šaljem samo poruke optimizma. A da o teškim trenucima razgovaram samo sa svojim najbližima. Imala sam veliko razumijevanje i podršku svojih kolega i prijatelja jer sam snimala i radila dok sam se borila s najtežim bolom. Zahvlana sam svima koji su bili uz mene – rekla je Sanja za medije, koje je za naredne dane otkazala snimanje emisija

Izvor: Hello.rs

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti