Golo tijelo influencerice pronađeno u grmlju

Piše: Redakcija

Alexis Sharkey, 26-godišnja influencerica iz Texasa, pronađena je mrtva nakon što je nestala dan nakon američkog Dana zahvalnosti.

Pronašli su njeno golo tijelo kada su uočili noge kako vire iz grmlja. Njezina majka Stacey Robinault za američke je medije rekla da je Alexis nestala nakon što se na Dan zahvalnosti posvađala sa zasad neidentificiranom osobom.

Influencerica, koju prati skoro 32 hiljade obožavatelja, na tijelu nije imala vidljivih povreda, a trenutno traje istraga o njenoj smrti. Majka je ispričala da se nije odvezla svojim autom na dan kad je nestala te da se posljednji put s prijateljima čula taj dan oko 18 sati.

“Dan zahvalnosti je bio naporan dan i njoj i nama, pa smo se samo usputno čuli porukama. A petak, iskreno, petak nam je promakao. Bio je naporan dan, nismo taj dan ni pričali, a onda je ona nestala u petak navečer. Otad je nismo ni vidjeli ni čuli”, ispričala je njena majka prije nego što su je pronašli. Nakon pronalaska, izjavila je kako to nikako ne može biti nesretan slučaj.

Alexisin suprug oprostio se on nje na društvenim mrežama. “Nikad nisam vidio ni osjetio takvu ljepotu. Ti si moj svijet. Učinila si mi život nevjerovatnim, dala smisao mom postojanju. I pokazala mi kako zapravo voljeti”, napisao je.

Izvor: rtl.hr

Pročitajte još