Sinéad O’Connor: Baka u 48.godini

Piše: Redakcija

Pjevačica Sinead O’Connor postala je baka u 48. godini života. Pjevačica koja se udavala četiri puta i koja ima četvero djece, još u martu ove godine je obznanila da će postati baka i da se raduje toj ulozi. Njen 27-godišnji sin Jake Raynolds i njegova supruga Lia sredinom jula su dobili sina.

– O, moj Bože, doslovno me nekoliko sati dijeli od ispunjenja mog najvećeg sna. “Baka” – napisala je O’Connor na društvenim mrežama odmah nakon što je njena snaha ušla u porodiljnu salu.

Irska pjevačica poznata po svojim oštrim stavovima u vezi s organiziranom religijom, pravima žena i zlostavljanjem djece, prije nekoliko dana je izjavila kako je muzika mrtva, budući da je “Rolling Stone” na svojoj naslovnici objavio Kim Kardashian.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti