Bar Refaeli rekla sudbonosno “da” u vjenčanici modne kuće Chloe

Piše: Redakcija

Romantična boho haljina od čipke i sitnih detalja u vidu karnerića savršeno je pristajala vitkoj i eteričnoj Bar koja je izgledala kao bijela vila u njoj…

Izraelski model Bar Refaeli se prije nekoliko dana udala za biznismena Adija Ezru na grandioznoj jevrejskoj ceremoniji vjenčanja. Iako je samo vjenčanje bilo zatvoreno za medije, Bar je odlučila da na svom Instagramu sa pratiocima podijeli sliku sebe i mladoženje otkrivajući svoju “dream” wedding vjenčanicu!

30-godišnja manekenka i bivša devojka Leonarda di Carprija je izabrala dizajnerku Clare Waight Keller ispred brenda Chloe da joj osmisli savršenu boho haljinu koju će Bar moći da nosi na vjenčanju na otvorenom.

Clare je uspjela da dizajnira eteričnu haljinu, uzanog kroja s dosta čipke i muslina, kao i sitnog veza koja je učinila da platinasta manekenka izgleda kao vila ili junakinja Šekspirove drame “A midsummer nights dream”.

1a

Slike se probe su osvanule još prije nekoliko nedjelja kada je Bar uz sliku iz ateljea Chloea postovala tekst: “Za moj savršen dan zamolila sam talentovanu @clarewaightkeller da mi dizajnira wedding dress! [sic]”.

Samo vjenčanje je privuklo dosta negativnog publiciteta nakon što je objavljeno da je Civilna avio zaštita odredila zabranu avio saobraćaja na vazdušnom prostoru ispod kog je planirano vjenčanje, te da je Ezra, unajmio dva privatna helikoptera, 5 dronova i jedan balon za transport zvanica i fotografa na samu lokaciju.

Ovo je drugi brak Bar Refaeli koja je prije veze sa Leom (od 2007 do 2009.) bila udata za bliskog porodičnog prijatelja i to samo zarad izbjegavanja služenja vojske pošto su žene izuzete od službe ukoliko su udate.

elle.rs

Pročitajte još